PC&Consoles

River City Melee: Battle Royal Special ajunge pe PC joia aceasta

Următoarea știre ar putea face pe unii să-și aducă aminte cu nostalgie de vremurile bune din copilărie. În cazul în care și voi obișnuiați să pierdeți ore în șir acasă la colegul de bancă jucând Nekketsu High School Dodgeball Club: Soccer, Downtown Nekketsu March sau Nekketsu Fighting Legend, am o veste bună pentru voi. Toți ceilalți probabil doar vor da din umeri.

River City Melee: Battle Royal Special este ultimul joc din seria Kunio-Kun, care a sosit pe PlayStation 4 anul acesta. Acum acest joc este anunțat și pe PC, urmând să fie lansat în această săptămână pe 14 septembrie.

Arc System Works, răspunzător în trecut pentru jocuri precum BlazBlue și seria Guilty Gear, a deschis o nouă pagină pe Steam unde dă mai multe detalii despre acest titlu:

Acesta este cel mai recent joc din seria Kunio-Kun, recreat ca un joc de lupte ușor și distractiv cu elemente de luptă luate și îmbunătățite din River City Super Sports Challenge: All Star Special.

Pe parcursul a 25 nivele de single player, cât și în multiplayer online cu până la 4 jucători, jucătorii își vor putea cotonogi adversarii (sau coechipierii), executa mișcări unice exagerate și câștiga competiții cu orice preț în care singura regulă este „nu există nicio regulă”. În caz că nu ați înțeles din descriere prea bine despre ce e vorba, aveți mai jos trailerul pentru joc de la lansarea sa pentru PlayStation 4.

Dacă nu înțelegeți japoneza, aveți o variantă cu scrisul în engleză pe pagina de Steam a jocului.

Când se va lansa, jocul va avea o reducere de 10%, iar pentru posesorii jocului anterior, va mai fi un discount suplimentar de încă 10%. Nu-i tocmai genul de joc pe care să vă înghesuiți să-l cumpărați la lansare, dar daca-l prindeți la reducere la un preț care pentru voi ar putea echivala cu mărunțiș, atunci ar putea merita, mai ales dacă aveți cu cine să încingeți câteva meciuri sau dacă stârnește și în voi un sentiment puternic de nostalgie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button