GamingPC&Consoles

Mouse Gaming SteelSeries Rival 310 CS:GO Howl Edition + Mouse Pad QcK+ Limited CS:GO Howl Edition

Gama de mausi SteelSeries Rival este foarte cunoscuta in lumea perifericelor de gaming. Aceasta serie legendara a pornit un adevarat razboi intre producatori, fiecare incercand sa scoata un mouse asemanator cu Rival.

SteelSeries sunt foarte implicati in zona de gaming, asa au luat nastere Rival 310 CS:GO Howl Edition si mouse pad-ul QcK+ Limited CS:GO Howl Edition. Aceste doua periferice vin cu un skin foarte controversat, care a pornit un mare scandal in lumea CS GO. Skin-ul a fost practic scos din joc, pentru ca nu era legal din punct de vederea al copyright-ului. Astfel armele care au ramas in joc cu acest skin au devenit mai valoroase decat aurul. Rival 310 CS:GO Howl Edition vine cu un senzor SteelSeries TrueMove3, care este realizat in parteneriat cu Pixart.  TrueMove3 este in acest moment unul dintre cei mai precisi senzori de pe piata, senzorul fiind dedicat exclusiv pentru zona de esports profesionist.

Rival 310 CS:GO Howl Edition vine evident cu iluminare RGB, dar subtila, in comparatie cu solutiile altor producatori. Producatorul nu incearca sa ne vanda un produs care sa scoata ochii cu multe beculete sau cu un DPI de zeci de mii, acesta avand doar strictul necesar, calitatea lui principala fiind precizia. Cablul este lung de 2 metri si din pacate nu vine protejat cu un material textil impletit, acesta fiind doar din cauciuc.

Rival 310 CS:GO Howl Edition este un mouse ergonomic si usor, cantarind doar 88 de grame. El este gandit doar pentru dreptaci, asadar daca sunteti stangaci va trebui sa va indreptati catre un Sensei 310, care este ambidextru.  Rival 310 se intelege perfect cu  mouse pad-ul QcK+. Acesta este fabricat dintr-un material textil de calitate foarte buna, intarit pe margini, astfel dupa o utilizare intensa materialul nu se va desprinde de bucata de cauciuc.

Textura materialului este optimizata perfect pentru Rival 310, acesta alunecand perfect pe suprafata sa, miscarea fiind foarte precisa. Mouse pad-ul este ideal pentru cei care joaca cu un DPI  mic, eu personal joc cu DPI de 400, iar acesta s-a comportat excelent in shootere. QcK+ este evident compatibil si cu alti soareci, atat cu senzori laser cat si cu senzori optici. Ca dimensiuni acesta este XL, adica are 450mm cu 400mm si o grosime de 3mm.

Rival 310 CS:GO Howl Edition are un pret in jur de 340LEI, iar QcK+ Limited CS:GO Howl Edition in jur de 150LEI.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button