MORE

Rise of the Tomb Raider: PC Vs Xbox One

Varianta de PC a lui Rise of the Tomb Raider va fi lansata peste trei zile, dar sunt deja imagini disponibile din variante de testare ale jocului care evidentiaza cam in ce detaliu ar trebui sa va asteptati sa jucati aceasta noua aventura a Larei Croft.

Aceste imagini au fost realizate de un membru al formului Neogaf pe o rezolutie atipica de 40 megapixeli, dar folosind in mare parte doar efecte disponibile in joc, fara doctorii in Photoshop. Rezultatele sunt impresionante, dupa cum puteti vedea.

TombRaider40mpx

Atat pentru mediul inconjurator cat si pentru personajul principal.

LaraCroft40mpx

Mai important de atat, s-au realizat si o serie de comparatii directe intre secvente redate in varianta de PC si cea de Xbox One.

RiseOftTheTombRaiderPC

RiseofthetombraiderXbox

Prima imagine este cea de pe PC, iar a doua este de pe consola Xbox One. Conditiile in care au fost facute cele doua imagini nu sunt tocmai identice, asa ca o serie de diferente aditionale vor influenta rezultatul unei comparatii. Evident este totusi un mod diferit de a ilumina, varianta de Xbox One avand o lumina mult mai aspra.

Daca vreti sa va concentrati pe detalii, mai sunt comparatii prezente si sub forma acestor fisiere GIF.

RiseOFTheTombRaiderCompo2

RiseOFTheTombRaiderCompo

Varianta de PC a lui Rise of the Tomb Raider este produsa de studioul Nixxes, care s-a ocupat de portarea mai tuturor jocurilor Square Enix si Eidos in ultimele decenii. Pana acum, toate iesit foarte bine pe PC

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button