MORE

Rise of the Tomb Raider va primi DirectX 12

Varianta de PC a lui Rise of the Tomb Raider include cateva mici surprize. Jocul a fost livrat cu un DLL pentru DirectX 12, chiar daca nu se folosea de el, insa asta s-ar putea schimba in urmatoarele saptamani.

Cel mai recent patch al jocului a pus jucatorii pe ganduri, atunci cand a provocat aparitia unei optiuni de „Enable DirectX 12” in launcher. Desigur, noul patch nu face asta ca standard, trebuie sa folositi ori executabilul cu care a venit jocul pe DVD sau sa treceti la varianta de Beta a jocului pe Steam, dar optiunea este acolo fara nici un fel de indoiala.

directx 12

Momentan nu functioneaza, dar acesta este doar in impediment temporar. DirectX 12 ar trebui sa soseasca in viitorul apropiat pentru Rise of the Tomb Raider, aducand performanta mai buna si cine stie ce efecte noi.

Pe langa asta, cateva functii noi pentru palcile Nvidia ar urma sa fie adaugate, precum TXAA. Exista chiar posibilitatea ca jocul sa primeasca suport pentru VXAO, o metoda noua de implementare a ocluziilor ambientale. Desi, momentan nici Nixxes si nici Nvidia nu au confirmat ca Rise of the Tomb Raider va primi aceasta tehnologie.

Important este ca vom avea un joc intreg cu suport pentru DirectX 12 in curand. Unul care avea deja o grafica foarte detaliata.

[DSO Gaming]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button