MORE

Rise of the Tomb Raider s-a vandut mai bine pe PC… cel putin digital

Chiar daca noile console au o infrastructura on-line foarte bine dezvoltata, cu vanzarile digitale nu stau prea bine, sau cel putin stau mai rau decat PC-ul, dupa cum releva Rise of the Tomb Raider.

Conform unui raport intocmit de SuperData Arcade, varianta de Xbox One a lui Rise of the Tomb Raider s-a vandut mai slab digital decat cea de PC, chiar de trei ori mai putin. Nu sunt inca disponibile numere totale si pentru varianta din magazine, asa ca cea de Xbox One posibil sa se fi vandut pana acum mai mult… ceva ce ar avea sens pentru ca este disponibil pe acea consola de cateva luni, nu de cateva saptamani.

Desi, trebuie luat in calcul si faptul ca varianta de Xbox One a avut un mic defect, unul chiar masiv daca iei stai si te gandesti bine. Rise of the Tomb Raider a fost lansat simultan cu Fallout 4, care a generat mai multi bani intr-o zi decat seria Tomb Raider in ultimii 5 ani.

Totusi, e bine de stiut ca Steam tot este in stare sa vanda mai mult ca Xbox Live. As fi introdus in calcul si Windows Store, dar nu o voi face, pentru ca varianta de acolo a lui Rise of the Tomb Raider nu este tocmai ideala.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button