MORE

Rise of the Tomb Raider – Cerinte de sistem si lansare

Square Enix si Crystal Dynamics anunta ca Rise of the Tomb Raider va fi lansat pentru PC in ziua de 28 ianuarie. Informatia anterioara, conform careia jocul va fi disponibil din ziua de 7 ianuarie nu era in totalitate corecta, in sensul ca jocul poate fi cumparat deja cu placile video Nvidia, dar poate fi jucat abia pe 28 ianuarie.

Tot cu aceasta ocazie au fost dezvaluite si cerintele de sistem, care sunt destul de modeste, chiar foarte modeste. Pentru a putea rula Rise of the Tomb Raider veti avea nevoie de:

  • OS: Windows 7 pe 64 biti
  • CPU: Intel Core i3-2100 sau un echivalent AMD
  • RAM: 6GB
  • GPU: GeForce GTX 650 sau Radeon HD 7770 cu 2GB memorie video
  • HDD: 25GB

Rise of the Tomb Raider poate fi pre-comandat atat in varianta standard, cat si in cea Deluxe, care include acces la tot DLC-ul care va fi disponibil pe parcursul urmatorului an.

Intr-un mod bizar, unul din nivelele de dificultate ale jocului a fost lansat ca DLC, sub forma unui Endurance Mode, la care resursele sunt mai limitate, Lara are nevoie de combustibil pentru foc si poate muri de frig foarte usor.

Genul de lucru pe care l-ai vedea in mod normal ca parte din jocul de baza, dar considerand ca s-a vandut in doar 1 milion si ceva de exemplare pe Xbox One, in timp ce predecesorul sau era considerat un esec desi avea mai bine de 3 milioane de unitati vandute, e de inteles de ce ar vinde un nivel de dificultate separat.

[Steam]
Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close