MORE

Rise of the Tomb Raider are micro-tranzactii

Nu era suficient ca Rise of the Tomb Raider va fi limita la o singură platforma pentru cateva luni, acum mai vestea ca acest joc, predominant de singleplayer, are micro-tranzactii.

Din fericire, par sa fie ceva mai bine implementate ca in Metal Gear Solid 5, deoarece nu apar in campania de singleplayer, ci in modurile suplimentare de joc ale lui Rise of the Tomb Raider.

Mai exact, in modul Remnant Resistance, care va permite jucatorului sa revina in locatii anterior descoperite, pentru a rejuca misiuni in variante modificate. Acele modificari sunt aplicate prin Expedition Cards.

Aceste carti perisabile sunt obtinute sub forma unor pachete, fie cumparate cu bani reali, fie cu bani dobanditi in joc, si pot altera: anumite aspecte ale gameplay-ului, estetica, inamicii, armamentul, si multe altele. Cartile vor mai oferi si un bonus la scor.

Acest mod continua sa fie unul de singleplayer, desi vei putea provoca prietenii tai sa obtina un scor mai bun ca al tau. Conceptul lor nu este atat de diferit de Burn Cards, din Titanfall, doar ca acolo erau mereu obtinute cu bani din joc. Nu le puteai cumpara cu bani reali.

Rise of the Tomb Raider va mai avea si un alt mod de joc, numit Score Attack, prin care Square-Enix si Crystal Dynamics au uitat complet ca ideea de baza a lui Tomb Raider era explorarea.

[Eurogamer]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close