Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Rise of the Tomb Raider ajunge pe PC la inceputul lui 2016!

/
/
/
img

Mai devreme vorbeam despre o serie consacrată ce se află în strânsă legătură cu Microsoft și consola deținută de aceștia, și anume Gears of War. Deși se știa încă de la scurt timp după momentul anunțării noului joc din seria Tomb Raider, intitulat Rise of the Tomb Raider, că acesta este un titlu exclusiv doar pentru o anumită perioadă de timp, Microsoft ne lasă acum să știm și perioada în care vom putea pune mâna pe noul lor joc.

Rise of the Tomb Raider se pregătește să vină pe rafturi în primele luni ale anului 2016, dar doar pentru PC, jucătorii de pe PlayStation fiind nevoiți să aștepte destul de mult. E posibil ca cei care dețin o consolă de la Sony să primească jocul abia în perioada sărbătorilor din 2016, adică la sfârșitul anului sau chiar începutul lui 2017.

De altfel, Rise of the Tomb Raider va fi disponibil atât pe Steam, cât și pe magazinul Windows 10, care va fi deschis pentru toți utilizatorii noului sistem de operare și care va putea fi folosit gratuit, fără a fi nevoie de un abonament sau plată la crearea unui cont. Pentru deținătorii de Xbox, noul joc din seria Tomb Raider va fi disponibil pe 10 noiembrie anul acesta.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar