MORE

Rise of the Incarnates va intra in faza de Open Beta!

Noul free to play brawler de la Bandai Namco, Rise of the Incarnates o sa intre in faza de Open Beta curand, dar din pacate nimeni nu stie exact cand se va intampla acest lucru. Totusi, trebuie remarcat faptul ca s-a dat drumul la inscrieri. Jocul era in stadiul alpha, titlul adaugand inca 6 noi caractere sub forma unor avataruri, dar a schimbat si ceva mecanici de joc sub capota pentru a rafina experienta.

Este bine de stiut ca acest joc este un fighting game de la acelasi publisher care s-a ocupat si de seria Soul Calibur sau Tekken, din fericire fiind destul de diferit de restul titlurilor, optand pentru o noua abordare a luptelor. Gameplay-ul are loc in niste arene gigantice sau in orase post apocaliptice, diferit fiind faptul ca aici jucatorul se poate lupta cu mai multe tinte deodata, lucru nou pentru cei de la Namco.  Este ceea ce Bandai Namco numesc „un 3D fighter neingradit’’. Merita sa urmariti niste secvente recente de gameplay din alpha pentru a se intelege cu ce se mananca acest joc.

Intre timp, cel de la Bandai Namco au scos un nou cinematic pentu rise of the Incarnates cu ocazia Comic Con-ului de saptamana trecuta. Trebuie sa fii destul de nesabuit sa iti pese de poveste si jocul are destul de putine informatii la momentul actual, dar are un narator cu o voce destul de serioasa asa ca e bine.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button