GamingPC&ConsolesTech&IT

Riot pregătește un joc despre Teemo

Parcă n-am mai avut de mult o știre despre popularul simulator de minat sare și urlat la monitor League of Legends. Dar știrea de astăzi nu se leagă în totalitate de joc, ci de unul din personajele sale, popularul plantator de ciuperci și motiv de urlat la monitor, Teemo.

Conform unor informații descoperite în baza de date a jocurilor ce sunt în momentul actual aprobate pentru vânzare în China, există ceva numit Teemo’s Adventure, care este produs și publicat de către Riot Games alături de Tencent, compania care dețin Riot și se întâmplă să fie una dintre cele mai mari entități din industria jocurilor, chiar dacă prezența sa din afara Chinei nu este mereu simțită.

Sunt șanse bune ca jocul să fie o exclusivitate, cel puțin pe termen limitat, pentru teritoriul Chinei. Important este că Riot va diversifica în cele din urmă oferta sa de jocuri bazate pe League of Legends, anterior având planuri pentru un joc de cărți, care a fost anula. Compania chiar a cumpărat un studiou de jocuri de lupte în arenă, posibil cu intenția de-a crea un spin-off al lui League of Legends orientat pe lupte unu contra unu ceva mai tradiționale.

Riot nu a oferit deocamdată detalii despre Teemo’s Adventure.

În cazul în care vă întrebați de ce ar fi fost Teemo ales pentru propriul lui joc, în locul tuturor celorlalte personaje, asta ține foarte mult de marketing. Nu prea vedeți pălării de Mordekaiser la fiecare eveniment de jocuri. Hamsterul însă este omniprezent, în ciuda faptului că mulți jucători nu prea îl au la suflet, după cum poate demonstra opera de mai jos.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button