MORE

Riot Games rescrie intrega poveste League of Legends

Te-ai atasat de universul League of Legends ca si cainele de stapan ? Ei bine, ne pare rau sa te anuntam ca Riot Games rescrie intrega poveste League of Legends

Cei de la Riot Games simt ca stagneaza din punct de vedere creativ, ca dezvoltarea personajelor si a factiunilor este limitata de universul in care se afla, asa ca au decis sa scape de aceasta limitare prin actualizarea conceptului jocului. Toate detaliile se afla intr-o postare masiva de pe site-ul League of Legends, dar, pentru ca suntem de treaba, o sa includem in articol partile cele mai interesante.

„La inceput, am creat un context ce a justificat gameplay-ul jocului. Am inventat concepte precum Summoners, Fields of Justice, Institute of War si insusi League of Legends.”

„Dupa un anumit interval de timp, au inceput sa apara dificultati neasteptate. De exemplu, fiecare campion nou a avut nevoie de un motiv de a intra si ramana in Liga. Cresterea in numar a campionilor a daunat universului, deoarece acesta a inceput sa devina din ce in ce mai neinteresant si mai „mic”. Institutiile create au inceput sa limiteze dezvoltarea personajelor, factiunilor si a Runeterrei. Contextul creat cu scopul de a justifica gameplay-ul ne-a restrictionat din punct de vedere narativ.”

Riot ne asigura ca originalul concept al jocului va ramane o parte indragita a istoriei acestuia.

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button