MORE

Riot Games a fost cumparat de Tencent

Riot Games, compania responsabila pentru League of Legends si cunostintele voastre avansate de poloneza, anunta ca nu mai este sub nici o forma o companie independenta. De acum inainte este in proprietatea Tencent Holdings Limited.

Pana de curand, Tencent era doar actionar majoritar al producatorului de jocuri, dar acum este singurul actionar, Riot vanzand si ultimele actiuni ramase. Asta, conform declaratiei emise de studiou, va permite distribuirea mai multor bonusuri catre angajati.

Nu se poate spune in acest moment ce fel de schimbari se vor ivi la Riot Games si in League of Legends, sau daca aceasta achizitie va fi in vreun fel observabila. La urma urmei, Tencent este actionar la Riot aproape de cand League of Legends a fost lansat in Beta, iar varianta din China a jocului este intretinuta de o ramura a Tencent.

Riot nici nu este singurul studiou de jocuri la care Tencent are o influenta, GLU Mobile cat si Epic Games avand compania chinezeasca in lista de actionari.

[WCCFTech]

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button