Gaming

Riot Games dezactiveaza codurile pentru skinuri!

Riot Games dezactiveaza codurile pentru skinuri – asta in urma unui anunt in care declara ca activitatea frauduloasa si abuziva a vanzatorilor third-party de skin-uri rare si in editii limitate League of Legends devine din ce in ce mai problematica, multi fani ajungand sa plateasca sume exorbitante pentru un continut pe care nu stiu sigur daca il primesc sau nu.

Intentia celor de la Riot este nobila, totusi, exista si un revers al medaliei, in care acestia sunt vinovati direct de proliferarea acestor practici. In momentul in care arunci in piata skin-uri rare, ca de exemplu cel de la PAX, si nu il faci dupa aceea disponibil pentru „fanii” pe care incerci sa ii protejezi, asta se numeste exclusivitate selectiva. Nu toata lumea locuieste in America, asa cum nu toata lumea isi permite sa ajunga la o conventie doar pentru a primi un skin de X campion. Nimeni nu ar avea o problema sa cumpere Riot Points si sa le investeasca intr-un skin rar, atat timp cat acesta ESTE DISPONIBIL. Daca faci discriminari, userii vor gasi alte metode de a obtine bunul. Din acest motiv exista vanzatori de skin-uri. Dezactivarea codurilor pentru Skin-uri nu este o solutie, este doar un mod obscen de a ti se demonstra ca daca doresti un anume skin, trebuie sa fii prezent la un eveniment. Totusi, intreb si eu, ca un redactor umil, care nu a jucat chiar atat de mult League of Legends: chiar s-au luat in considerare toate aspectele problemei? Cu cei care nu se pot deplasa pentru un skin exclusiv ce facem? Ii trimitem la pascut?

„Lucram cu mai multi procesatori de plati pentru a-i informa despre aceasta situatie, si le recomandam sa nu mai proceseze plati frauduloase de pe aceste site-uri,” scrie studio-ul pe un forum. „In plus, vom dezactiva toate codurile de skin-uri emise anterior. Daca aveti un cod pentru un skin pe care l-ati dobandit in mod legitim va rugam sa trimiteti o solicitare la Player Support si sa includeti dovada dreptului de proprietate. Suntem incantati sa va ajutam sa activati continutul pe contul dumneavoastra, dar va rugam sa retineti ca dupa 23/07/14 nu vom mai activa coduri sub nici un motiv.”

Daca te afli in aceasta pozitie, poti asadar solicita ajutorul necesar de la departamentul de suport. Riot a confirmat de asemenea ca nu va elimina retroactiv skinuri care au fost deja revendicate. Macar atat!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button