MORE

Riot Games a anuntat ca modifica sistemul de ranked ladders

Riot Games a anuntat ca modifica sistemul de ranked ladders, introducand un nou Tier peste Diamond.

Deocamdata, sistemul se opreste la Diamond 1, cu o limita de 50 de jucatori pe echipa, sau sectiunea Team Challenger rezervata pentru cei mai buni dintre cei mai buni. Cu urmatoarele schimbari, o noua sectiune numita „Master” va fi adaugata peste Diamond 1. Nu exista nicio limita de playeri sau echipa in Master, dar diferenta cea mare este la Challenger. Challenger va fi acum top 200 jucatori din Master, actualizat odata la o zi si cu imunitatea scoasa.

Riot Games au fost mult timp nefericiti cu sistemul Challenger curent. Mai specific, sunt nefericiti pentru ca sistemul Challenger se termina la sfarsitul sezonului. Acest lucru se datoreaza imunitatii pentru noii jucatori, un sistem ce nu ii lasa sa ajunga inapoi la Diamond 1 pentru 7 zile. Jucatorii se pot califica pentru promotia Challenger, apoi asteapta 7 zile pana cand sezonul se termina, poate se califica si nu se mai ingrijoreaza de scaderea inapoi la Diamond 1, fie ca o merita sau nu!

Cu noul sistem, niciun jucator nu va fi in siguranta. Considera ca Master este Diamond 1 de maine, doar un pic mai exclusivist. Challenger va lua top 200 jucatori sau echipe din Master si le va da statutul de Challenger. Acest lucru se intampla la fiecare 24 de ore. Nu exista imunitate si jucatorii sunt masurati pe aceleasi criterii. In Top 200 vor fi cei mai buni jucatori de LoL la momentul in care ratingurile sunt masurate. Niciun alt sistem nu va interfera cu ratingul fiecarui player.

Rezultatul va fi, cum Sezonul 4 se apropie de sfarsit, o baie de sange LoL. In loc ca jucatorii sa se califice, sa isi castige imunitatea si sa stea pana la sfarsitul sezonului, toti cei din Challenger vor trebui sa continue sa joace ca sa isi mentinta rankul. Imagineaza-ti acea ultima saptamana, acele ultime 24 de ore, cu fiecare Challenger luptand joc dupa joc ca sa urce in rank, ca sa nu pice din Top 200. Glorios.

Uite o recapitulare :
*Sectiunea noua Master
*Jucatorii se califica in Master prin promotia din Diamond 1
*Master nu are limita de jucatori sau echipa – tine atatia cati se pot califica
*Challenger e inca in topul ligii
*Challenger e rezervat pentru top 200 din Master, sau pentru toti cei din Master, pana cand se califica mai multi de 200
*Cei din Challenger nu mai au imunitate, chiar daca cei ce se califica in Master au imunitate
*Topul 200 din Challenger e recalculat la fiecare 24 de ore.

Sursa Neoseek

Related Articles

4 Comments

  1. O mica modificare la următorul punct: „*Cei din Challenger nu mai au imunitate, chiar daca cei ce se califica in Master au imunitate”
    Nici cei din Master nu au imunitate. Master urmează aceleaşi reguli ca restul diviziilor, anume ai imunitate primele meciuri pînă îţi stabilieşti poziţia. Dacă joci rău mult timp sau eşti inactiv, este cât se poate de posibil şi probabil să ajungi înapoi în diamond.

  2. Nu sunt fan lol ,dar din cate vad noul sistem si implementarile aduse face ca ranked`ul sa semene cu cel din starcraft 🙂 ma refer la faza cu master si Grand Master(cum e in starcraft) cei 200de playeri se bat inconitnu pentru a urca/ramane ramane in gm 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button