GamingRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Riot Games anunta un joc shooter cu eroi numit Project A

De la League of Legends la FPS-uri

Riot Games, dezvoltatorul League of Legends, a anuntat ca lucreaza la un nou shooter character-based pentru PC. Bazat pe descrierea oferita de companie, se pare ca ar fi varianta lor pentru un shooter competitiv, in genul Overwatch sau Rainbow Six Siege. Shooter-ul cu eroi de la Riot nu poarta inca un nume, asa ca va fi cunoscut dupa numele de cod, Project A.

Riot a confirmat insa ca noul proiect nu este legat de League of Legends, ci actiunea acestuia ne va prezenta Pamantul, intr-un viitor apropiat si va avea o „distributie de personaje letale”. In timpul transmisiunii live, Riot a spus ca se pun un accent puternic pe combaterea problemelor specifice PC-urilor si a lucrurilor specifice platformei care afecteaza adesea jucatorii, precum ping-ul si jucatorii care folosesc cheaturi.

La fel ca si in Overwatch si Rainbow Six, fiecare personaj va avea abilitatile sale unice pe care jucatorii vor trebui sa le foloseasca strategic pentru a castiga meciurile. Chiar daca detaliile de pana acum sunt limitate, Riot ne promite ca mai multe informatii vor aparea in 2020.

Jocurile cu impuscaturi bazate pe personaje sunt de obicei titluri in care este foarte important jocul de echipa. Cu peste 140 de personaje in League of Legends, Riot Games are experienta necesara pentru a crea un catalog de eroi pentru noul joc. In timp ce acestia sunt cunoscuti pentru League of Legends, un shooter tactic nu este foarte departe de reteta de strategie lane-based a MOBA-ului, astfel Riot au o sansa mare in a crea un shooter reusit.

IGN

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button