PC&Consoles

Riot cumpara Radiant si anuleaza Rising Thunder

Seth Killian, un om atat de legat de Street Fighter incat Capcom l-a facut boss-ul celui de-al patrulea joc, anunta anul trecut un nou joc de lupte. Acesta se numea Rising Thunder, intentia fiind cea de a crea un joc de lupte care sa fie la indemana tuturor. Eh, acel joc a fost anulat.

Chiar daca se afla in faza Alpha, si jucat de destui oameni din lume, Rising Thunder va fi scos din functiune in ziua de 18 martie, deoarece intregul studiou, Radiant Entertainment, a fost cumparat de Riot Games.

Creatorii lui League of Legends au absorbit studioul si il vor folosi pentru a produce un proiect nou. Nu s-a spus care va fi acel proiect, dar din moment ce proiectul lui Killian a fost anulat, iar echipa a trecut la ceva nou, poate vor lucra la un joc de lupte in arena cu League of Legends. Fanii au incercat sa faca asa ceva acum cativa ani.

Celalalt joc al studioului Radiant nu este anulat, deoarece Stonehearth nu este gratuit, a fost finantat prin Kickstarter si are ceva succes in aceasta perioada.

Mai multe informatii despre ce se va intampla cu studioul vor fi anuntate in urmatoarele luni.

[Radiant]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button