PC&Consoles

Riot câștigă 10 milioane de dolari de la un producător de boți pentru League of Legends

Studioul care a creat League of Legends, cel mai mare producător de sare din lume, anunță o victorie în lupta sa împotriva boților.

Riot a obținut 10 milioane de dolari de la LeagueSharp, o companie care se ocupa cu producția unui bot de trișare pentru League of Legends. Unul pentru a cărui folosirea percepea o taxă. LeagueSharp și Riot s-au luptat prin tribunale câteva luni bune, compania cea dintâi chiar trecând la ofensivă, aparent atacând serverele League of Legends, crezând că astfel va rezolva ceva.

LeagueSharp nu doar că a trebuit să plătească 10 milioane de dolari, dar a trebuit să predea către Riot site-ul său, iar software-ul de trișare este acum abandonat și nu mai poate fi pus iar în circulație. Cum se face că s-a putut ajunge la o asemenea reușită? Se pare că bot-ul a cam fost făcut prin ocolirea sistemului de anti-trișare a jocului, ceva ce reprezintă o contravenție a DMCA. Sigur, DMCA de obicei este folosit ca un baros de un orb care încearcă să lovească un cui înconjurat de floricele firave, dar în unele cazuri funcționează.

Fără acces la acest bot este posibil să vedeți cum unii jucători din League of Legends fie au dispărut, fie în lipsa bot-ului care juca pentru ei au început să nu se descurce la fel de bine și să înjure mai mult.

[Engadget]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Exista si alte platforme pentru scripting ,una chiar mai sigura decat lolsharp deoarece emuleaza intrari reale de la mouse/keyboard ,foloseste un overlay pt drawing si nu injecteaza in client

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button