TECH

Rinichi pentru iPhone 6S

Fanii Apple tind să fie foarte devotați acestei mărci, susținând cu pasiune calitățile acestor produse, iar în unele cazuri, mergând până la extreme pentru a pune mâna pe cele mai noi dispozitive. Nu doar stând la cozi cu zile înainte de lansare, ci luând pași foarte drastici pentru a-și putea permite cel mai nou iPhone.

Doi bărbați din provincia Jiangsu, China, au avut ideea de a încerca să își vândă rinichii, în speranța că vor obține suficienți bani încât să poată cumpăra câte un iPhone 6S.

Aceștia au luat legătura, prin internet, cu un intermediar care trebuia să se ocupe de găsirea unui client și desfășurarea operației. Mai întâi, intermediarul i-a rugat să se prezinte la un spital din Nanjing, pentru a fi examinați. Când intermediarul nu s-a prezentat la întâlnire, unul dintre cei doi oameni a început să considere că poate vânzarea rinichilor nu era o idee chiar atât de bună. Încercarea de a-și convinge amicul să renunțe și el la idee a eșuat, așa că a chemat poliția.

Individul care încă mai dorea să își mai vândă rinichiul a fugit atunci înainte ca poliția să îl poată interoga, și încă nu s-a dat de urma lui.

Pe cât de bizară pare această poveste, nu este prima dată când se întâmplă. Un tânăr, tot din China, a încercat și chiar a reușit să își vândă un rinichi în anul 2012, pentru a cumpăra un nou iPhone și un iPad 2.

[Cult of Mac]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button