GamingPC&ConsolesȘtiri IT

RiME este următorul joc gratuit de pe Epic Games Store

Six Foot, Tequila Works și Epic Games oferă până pe data de 30 mai pe Epic Games Store, gratuit, jocul RiME. Ca și în cazul tuturor ofertelor gratuite de jocuri de pe Epic Store, jucătorii de pe PC vor putea achiziționa o copie gratuită a jocului și va rămâne a lor pentru totdeauna.

RiME este un puzzle adventure de single player în care joci din perspectiva unui băiat care s-a trezit pe o insulă misterioasă după o furtună torențială.

Jucătorii vor putea să descopere insula misterioasă în ritm propriu, să interacționeze cu fauna sălbatică, să caute obiecte ascunse sau pur și simplu să se bucure de priveliștea și muzica jocului. Jucătorii vor trebui, de asemenea, să străbată locuri cu ruine antice și să descopere minunile lor ascunse prin rezolvarea de puzzle-uri care includ sunete, proiecții de lumină și umbră, perspective, platforming și chiar manipularea timpului.

Cei interesați își pot obține copia gratuită accesând linkul de mai jos.

Epic Games a mai anunțat, de asemenea, că următorul joc gratuit va fi City of Brass. Acesta va fi disponibil gratuit de pe 30 mai până pe 6 iunie.

Distracție plăcută!

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button