MORE

Ride Test Harley-Davidson Street Glide Special – Big Twin for big boys

Pentru a conduce și aprecia cu adevărat un Harley-Davidson din gama Touring este necesar să  ai o anumită stare de spirit și să fi dobândit maturitate în ale motociclismului. Și mai trebuie să fii un “big boy”, pentru că cele mai mari Harley-uri sunt pentru cei cu statură impunătoare și membre puternice. Iar pentru a povesti despre senzațiile trăite într-o călătorie la ghidonul unui astfel de Big Twin îți trebuie din nou o anume stare de spirit, un bar unde se ascultă Rock ca locație, un pahar de bourbon de Kentuky în mână, plus un public cunoscător și pasionat cruisere americane mari. Pentru că vei avea destule de povestit dacă vei devora kilometri “fără număr” în șaua unui Glide H-D.

img_0735_res

Street Glide Special, cu nume de cod FLHXS (doar pasionații adevărați pot ține minte așa ceva), este cel mai “hot-rod” dintre Touring-urile Harley, având un stil vădit agresiv, de crucișător al șoselelor. Atitudinea motocicletei se reflectă asupra riderului, care va alege de îndată Rock FM din lista afișată pe ecranul color al sistemului de infotainment. Viteza de deplasare va fi mare, iar manevrarea “utilajului” va fi bărbătească – altfel nici nu se poate la 361 Kg la gol. Și cu toate acestea, starea de spirit indusă va avea nu doar o generoasă componentă de invincibilitate, dată de mușchii steroidizați ai V2-ului de sub tine…

Citește continuarea articolului pe motortest.ro

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button