MORE

Riddick primeste un nou film – Dar si un nou serial

Franciza Riddick este un exemplu valabil al unui film de actiune perfect. Violenta cu tona, un protagonist tacut, un univers ciudat si mult entertainment.

Filmele din franciza nu pretind sa faca vreun comentariu social serios, si nici nu trebuie. Asta le face placute, ca iti dau voie sa-ti inchizi creierul pentru o perioada si sa te distrezi cu ce ii este prezentat. Adica un film, care, uneori este surprinzator de distractiv, cu toate ca nu este scris de un Asimov sau Herbert. Pur si simplu este un film la care te uiti cu placere intr-o seara.

Vin Diesel a „lasat sa-i scape” ca nu doar urmeaza inca un film din seria Riddick dar ca se lucreaza si la un serial TV, si din aceste motive este foarte entuziasmat.

Privind in contextul serialelor „serioase”, prezenta unuia care este doar amuzant si nebunesc poate fi primit ca o pala de aer proaspat. Merc City se va numi serialul, si va urma pe mercenarii si vanatorii de recompense intalniti in universul Riddick. In timp ce filmul, Chronicles of Riddick: Furia, va urmari dezvoltarea universului si a istoricului creat de filmele mai vechi.

Inca nu se stie cand sau unde, sau pe care canal va apare aceasta serie, dar ne-asteptam ca Diesel sa faca aceste lucruri publice cat de repede posibil pe diferitele lui profile de social media.

[bloody-disgusting]

Articole asemanatoare

Back to top button