Filme

Protagoniștii din Rick & Morty vor avea alte voci după concedierea unuia dintre creatorii seriei

Într-o postare publicată pe Twitter, cei de la Adult Swim au anunțat că unul dintre creatorii serialului Rick & Morty a fost concediat și producția va conținuă fără acesta. Este vorba despre Justin Roiland, iar vestea asta vine ca un șut în fund pentru fanii seriei, întrucât tot el era și actorul vocal pentru ambele personaje principale. Motivul concedierii îl reprezintă procesul în care este implicat Roiland, fiind acuzat de violență domestică.

Ce se va intampla cu Rick & Morty?

Tot din postarea prin care au anunțat concedierea lui Justin Roiland, reprezentanții Adult Swim au confirmat și faptul că echipa de producție lucrează deja la sezonul cu numărul șapte. În momentul de față nu este clar dacă vocile personajelor sunt înregistrate sau dacă va trebui să ne obișnuim cu niște voci noi pentru protagoniști începând cu sezonul următor. Chiar dacă la prima strigare nu sună chiar bine, trebuie să ținem totuși cont de faptul că vocile lui Rick Sanchez și Morty Smith nu sunt neapărat greu de imitat așa că un înlocuitor se va găsi rapid.

După succesul înregistrat de serial în 2018 odată cu lansarea celui de-al treilea sezon, Adult Swim a comandat încă 70 de episoade. Asta înseamnă că Rick & Morty va rula cel puțin până la cel de-al zecelea sezon. Dacă va continua pe traiectoria de acum și-și va păstra popularitatea, ne putem aștepta la încă o prelungire a contractului. Până atunci rămâne să vedem cum se vor simți și auzi episoadele sezonului șapte, primul după concedierea lui Roiland.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Back to top button