MORE

Rezultatele MVP Academy dupa doi ani

O noua editie a programului de accelerare pentru startup-uri MVP Academy este pe cale sa inceapa, asa ca este un moment numai bun pentru a vedea ce rezultate a generat initiativa aceasta de-a asista dezvoltarea companiilor de tehnologie autohtone.

De cand a fost infiintat MVP Academy s-au efectuat investitii de peste 1 milion de dolari in startup-urile care au participat la acest program de accelerare. In total, 28 de companii au absolvit MVP Academy, dintre acestea 13 lansand deja produse pe piata globala.

Aceste produse au luat numeroase forme, de la un exoschelet facut pentru asistarea persoanelor cu dizabilitati, dezvoltat de Axosuit, la solutii de protectie impotriva atacurilor cibernetice.

Sunt antreprenor de mai bine de 7 ani, insa cele doua luni petrecute în MVP Academy mi-au schimbat fundamental modul de a privi lucrurile. Am invatat ca trebuie sa le oferi clientilor ceea ce vor, nu ceea ce crezi tu că vor. Am inteles ca trebuie sa lansezi rapid si sa îti validezi produsul cu piata. Mai mult, am vazut ca oamenii vor să te ajute: tot ce trebuie sa faci este sa le ceri ajutorul.”, a spus Andrei Manea, Co-Fondator & CEO CloudHero, un startup cu un produs care automatizeaza procesele de management si scalare ale unei aplicatii in orice tip de cloud.

O noua editie a MVP Academy va incepe in curand, inregistrarile fiind disponibile pe pagina oficiala http://mvpacademy.co pana in ziua de 31 martie. Rezultatele procesului de selectie vor fi anuntate in ziua de 5 aprilie.

MVP Academy se va desfasura intre 11 aprilie si 31 mai, fiind destinat startup-urilor care nu au obtinut pana acum investitii mai mari de 50 de mii de euro, au cel putin 2 ani de activitate, au dezvoltat un prototip functional si nu au absolvit anterior un alt program de accelerare.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button