PC&Consoles

ROG Masters 2017 Open Qualifier România – rezultate si concluzii

La sfârșitul săptămânii trecute, în cadrul  Auditorium Pallady din București, s-a desfășurat ROG Masters 2017 Open Qualifier România. Un eveniment de eSports la care au fost invitați printre cei mai bun jucători din țară de DotA 2 și Counter-Strike Global Offensive.

De când au început înscrierile și fazele preliminarii s-au înscris mai bine de 60 de echipe de CS:GO, alături de peste 20 de echipe de DotA 2, fiecare luptând pentru șansa de a trece la grupa regională a ROG Masters 2017. În cele din urmă, bătălia finală s-a, care s-a desfășurat între 21 și 23 iulie, s-a dat între 16 echipe, iar două dintre ele au mers mai departe, sperând să obțină victoria supremă într-o competiție mondială cu premii în valoare de o jumătate de milion de dolari.

La finala etapei de DotA 2 a ROG Open Qualifiers România  2017 s-au confruntat echipele Zarzavaturile Ucigașe și TeG, câștigători fiind desemnați Zarzavaturile Ucigașe.

Apoi, la capitolul de CS:GO,  Nexus Gaming și ARYO Gaming au luptat în finală, câștigător fiind desemnat Nexus Gaming.

Cele două echipe vor merge mai departe către etapa regională, unde se vor confrunta cu câștigătorii echipelor locale din celelalte națiuni Europene participante. Etapa finala se va desfasura la Singapore, iar premiile puse la bataie sunt in valoare de 500.000 $. Bafta!!!

Vezi cum a fost atmosfera si afla mai multe despre eveniment de la Ciprian Donciu, Country Manager Asus Romania:

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button