Tech&ITPCRSS PaginaDeMediaTECH

AMD rezolva problemele întâmpinate pe Windows 11

Windows 11 a fost lansat la începutul acestei luni, iar posesorii de sisteme cu AMD Ryzen au fost surprinși neplăcut când au început să observe o scădere a performanței. Situațiile de genul erau de așteptat de la un sistem de operare nou (ori produs de Microsoft), astfel producătorul de procesoare a fost rapid și a lansat o actualizare care rezolva toate problemele.

Pentru a rezolva problemele trebuie să urmați câțiva pași simpli. Descărcați actualizarea KB 5006476 pentru Windows 11 care a fost lansată pe data de 21 Octombrie 2021. După ce aceasta este instalată, este timpul să descărcați și AMD Chipset Driver (versiunea 3.10.08.506) care a fost și ea lansată în aceeași perioadă. Împreună, cele două actualizări rezolvă problemele legate de latența cache-ului L3 și UEFI CPPC2.

Cam astea au fost singurele probleme mai serioase pe care le-au întâmpinat utilizatorii de procesoare AMD Ryzen cu Windows 11. Așadar, update-ul venit la nici trei săptămâni după lansare nu reprezintă un dezavantaj major, mai ales că mulți utilizatori nici n-au apucat să facă trecerea de la 10. Și cu soluții venite atât de rapid, mă aștept ca Microsoft să fi învățat din greșelile trecutului și să ne ofere o experință mai bună în viitor.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button