PC

Rezoluție UltraClear și strălucire UltraColor pentru cel mai nou monitor 4K LCD de la Philips

București, 9 Noiembrie, 2016 – MMD, partener licențiat al Philips pentru producția de monitoare prezintă un nou monitor care îmbină rezoluția UltraClear 4K cu gama foarte largă de culori a tehnologiei UltraColor și a tehnologiei avansate Vertical Alignment (VA) pentru un contrast foarte mare.

Monitorul 328P6VJEB de 31,5 inchi oferă utilizatorilor un spațiu foarte mare pentru răspândirea culorilor întocmai ca aceștia să se bucure de detaliile și culorile oferite de Ultra High Definition. Având o conectivitate adaptabilă și suport MHL, acest monitor este construit pentru a ușura munca utilizatorilor.

Proiectat pentru precizie

Acest nou monitor Philips a fost dezvoltat împreună cu utilizatori profesioniști precum graficieni, ingineri CAD și experți financiari. Aceștia sunt niște utilizatori pentru care reproducerea exactă a imaginilor pe ecran până în cele mai mici detalii este cheia de a rămâne productivi și eficienți la locul de muncă. Tehnologiile avansate dedicate culorilor și rezoluției fac din acest monitor alegerea potrivită pentru utilizatorii profesioniști care caută o precizie ridicată a culorii și a rezoluției la un preț foarte accesibil” a declarat Artem Khomenko, Product Manager Philips monitoare Europa din cadrul MMD.

Tehnologia UltraColor face reproducerea culorilor mai precisă și mai strălucitoare. Suportând o gamă lărgită (95% din gama cromatică NTSC față de tipica valoare de 72%), UltraColor reușește să producă nuanțe de verde naturale, roșu aprins și de un albastru mai profund, prin extinderea gamei de culori pe care utilizatorii o percep de pe ecran. Aceste rezultate sunt obținute prin actuala chimie a panoului mai degrabă, decât prin setarile și reglajele fine ale culorii realizate de un software. UltraColor garantează că imaginile de pe ecran sunt redate într-o culoare cât mai apropiată de cea a obiectelor din viața reală, de acest aspect beneficiind atât aplicațiile profesioniste cât și divertismentul media.

Pe acest nou model de monitor, tehnologia UltraColor este acompaniată de claritatea rezoluției 4K UltraClear pe un ecran de 31,5 inci. Cu rezoluția 3840×2160 pixeli, UltraClear 4K reușește să ofere un detaliu mai mult decât necesar pentru aplicațiile CAD, de grafică 3D ori pentru reducerea la zero a celulelor din casetele individuale a foilor de calcul complexe ale experților financiari.

Ca o completare a performanței rezoluției și a culorilor, acest nou model de monitor vine echipat și cu tehnologia VA (advanced multi-domain vertical alignment technology) care oferă un raport foarte ridicat al rației de contrast static, pentru imagini vii și luminoase suplimentare, potrivit în special pentru fotografii și aplicațiile grafice solicitante.

328p6vjeb_pivot45_2

Conceput pentru profesioniști, de către profesioniști

Pentru a vă conecta eficient cu multitudinea de surse de date de care designerii și graficienii au nevoie în mod curent în activitatea lor, monitorul oferă caracteristici Smart Connect pentru 4K – cele mai noi și avansate conexiuni multiple permit utilizatorilor să urmărească fișiere video și audio de înaltă rezoluție, necomprimate – pentru a urmări pe deplin rezoluția 4K la 60Hz pentru imagini cât mai omogene și fluente. Monitorul mai suportă de asemenea USB 3.0 cu o rată de transfer foarte rapidă de 5Gbit/secundă. O altă opțiune de conectivitate include MHL, ce permite utilizatorilor să difuzeze conținutul de pe dispozitivele mobile, pe ecranul de dimensiuni mult mai mari al modelului 328P6VJEB.

Împreună cu o conectivitate excelentă, monitorul este proiectat cu o serie de caracteristici pentru un plus de confort. De exemplu acesta este echipat cu tehnologia anti scintilație Philips Flicker-free pentru a reduce pâlpâirile și întreruperile imaginii de pe ecran, care pot provoca oboseala ochilor utilizatorilor după ce aceștia petrec o zi mai lungă la muncă. Piciorul de susținere SmartErgoBase poate fi înclinat, pivotat și reglat pe înălțime în funcție de preferințele fiecăruia dintre utilizatori pentru a oferi un confort maxim pe perioada vizionării, reușind de asemenea să păstreze un spațiu ordonat din punctul de vedere al aranjării cablurilor pe masă.

Noul monitor Philips 328P6VJEB va putea fi disponibil în magazinele de specialitate începând cu finalul lunii Noiembrie la un preț recomandat de 3.199,00 lei.

Specificații Tehnice:

Specification

Philips 328P6VJEB display

LCD panel type

VA LCD

Backlighting technology

W-LED

Panel size

31.5 inch / 80.1 cm

Aspect ratio

16:9

Optimum resolution

3840 x 2160 @ 60Hz

Viewing angle

178° (H) / 178° (V), @ C/R > 10

Brightness

300 cd/m²

Display colors

1.07 billion

Color gamut

NTSC 95%

MHL

1080P @ 60 Hz

Convenience

 • Built-in Speakers: 3 W x 2
 • MultiView: PIP/PBP mode, 2x devices
 • SmartImage, Multiview, User, Menu, Power On/Off
 • Control software: SmartControl
 • Kensington lock, VESA mount (100x100mm)
 • Plug & Play Compatibility: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7

Connectivity

 • Signal Input: VGA (Analog ), DVI-Dual Link (digital, HDCP), DisplayPort, HDMI (2.0) – MHL x 1
 • USB: USB 3.0×4 (1 w/fast charging)*
 • Sync Input: Separate Sync, Sync on Green
 • Audio (In/Out): PC audio-in, Headphone out

Stand

 • Height adjustment: 180 mm

 • Pivot: 90 degree

 • Swivel: -170/+170 degree

 • Tilt: -5/20 degree

Sustainability

 • Environmental and energy: EnergyStar 7.0, EPEAT Gold*, TCO edge, RoHS

 • Recyclable packaging material: 100 %

 • Post consumer recycled plastic: 65%

 • Specific Substances: PVC / BFR free housing, Mercury free, Lead free

Compliance and standards

Regulatory Approvals: CE Mark, FCC Class B,
VCCI, RCM, BSMI, ICES-003, J-MOSS, cETLus,
EPA, TCO edge, PSB, CU-EAC, SEMKO, SASO,
KUCAS, UKRAINIAN, PSE, CECP, WEEE, TUV
Ergo, TUV/GS

Cabinet

 • Front bezel, rear cover and foot: Black
 • Finish: Texture

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button