PC&Consoles

Rez Infinite este acum disponibil pe PC

Pentru necunoscători, Rez este un shooter pe șine, super colorat, inspirat din opera pictorului rus Wassily Kandinsky. Jocul a văzut pentru prima dată lumina zilei la sfârșitul lui 2001, pe consolele Dreamcast și PS2. Anul trecut titlul a primit o remasterizare pentru PS4, iar recent a fost confirmat și pentru PC, fiind un deja un top seller pe Steam în momentul redactării acestui articol.

Inițial un titlu gândit pentru PlayStation VR, portarea pentru PC vine cu suport pentru mouse, astfel încât nu este obligatoriu să dețineți un HTC Vive sau un Oculus Rift ca să aflați de ce acest joc a fost atât de bine primit în varianta sa inițială acum mai bine de 15 ani. Portarea conține și noua zonă Area X, un stagiu creat special pentru varianta Infinite. Spre deosebire de restul jocului care se derulează pe șine, acest nivel profită de hardware-ul modern și elimină câteva dintre limitele pe care le întâlniți în rest, acordând ceva multă libertate jucătorului în mișcare și explorarea acestei zone.

Pe lângă VR, jocul oferă suport și pentru rezoluție 4K. Varianta de PC este îmbunătățită față de varianta de pe PS4: texturile au o calitate de două ori mai bună, și sunt adăugate setări multiple de anti-aliasing (MSAA – Classic Rez / FXAA – Area X) și texture filtering (Trilinear sau ANISO). Cu siguranță, aceasta este cea mai bună ediție a lui Rez existentă la ora actuală.

Rez Infinite este acum disponibil pe Steam. Prețul său normal este de 24,99 euro, dar cu ocazia lansării pe PC îl puteți lua la reducere de 20%, costând doar 19,99 euro. Promoția este valabilă până miercuri 16 august.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button