MORE

Revolutia Yahoo

Yahoo incearca in lumina ultimelor evenimente sa isi protejeze mai agresiv utilizatorii, atat in fata hackerilor, serviciilor secrete, dar si in fata competitorilor. 

Yahoo va bloca accesul la propiile facilitati prin intermediul serviciilor rivale. De acum incolo nu veti mai avea acces la niciun produs Yahoo prin logarea cu conturile de Google sau Facebook. De exemplu, pentru Flicker vei avea nevoie de un ID de Yahoo in viitorul apropiat. Este o prima actiune directa a Yahoo impotriva competitiei si desi a avut probleme in ultima vreme Yahoo este departe de a fi un jucator de talie mica. Ei continua sa aiba o baza enorma de utilizatori care desi nu a mai crescut la fel de repede ca la Google sau Facebook, ramane semnificativa.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button