PC&Consoles

Revoltă în Hearthstone. Blizzard o face de oaie fără Polymorph.

Cel mai nou expansion de aventură al lui Hearthstone este pe cale să apară. Se numește One Night in Karazhan și aduce câteva provocări noi pentru jucători, plus 45 de cărți. Toate bune și frumoase, până când te uiți care sunt aceste cărți.

Mai exact, care sunt cărțile pentru clasa Priest, sau măcar una anume.

purify

Purify este motiv de revoltă legitimă în Hearthstone, comunitatea fiind în flăcări. De ce, vă întrebați? Pentru că Priest nu este o clasă tocmai competentă în acest moment, iar noile sale cărți, în special cea de mai sus, nu îi aduce nici un beneficiu. Purify este, fără nici un fel de exagerare, cam cea mai proastă carte din întregul joc. Efectul său de Silence poate fi folosit doar pe creaturile proprii, ceea ce o face din start mult mai slabă față de cartea de Silence pe care Priest o are deja, una cu un cost de zero mana. Iar cărți de Draw mai ieftine, mai bune și mai practice există deja pentru Priest.

Blizzard a încercat cu disperare să repare problema prin PR, prin explicații fără detalii concrete că există lucruri bune la această carte sau că nu toate pot fi grozave. Aceste măsuri nu au funcționat, compania luând decizia finală de a interzice Purify în modul Arena, acolo unde jucătorii ar fi avut șansa să dea peste ea în locul unor cărți care chiar ar fi utile.

Aceasta este o premieră pentru joc. Chiar dacă au mai fost până acum interzise cărți la modul Arena, aceasta este pentru prima dată când se întâmplă pentru că o carte este pur și simplu groaznică.

One Night in Karazhan va fi lansat mâine. Un prolog gratuit va fi disponibil, iar restul aventurii poate fi cumpărată cu 700 gold per aripă.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

13 comentarii

  1. Unacomn, cred ca te-ai apucat sa joci Hearthstone ieri altfel nu imi explic cum poti sa aberezi in articolul asta. Este o carte foarte buna in combinatie cu Fel Reaver, Eerie Statue, un turn dupa Icehowl, Corrupted Healbot, Dancing Swords, Ancient Watcher si cred ca se mai pot gasi combinatii.

    1. Nu, cartea e groaznica, cum s-a zis și în articol, ai deja cartea silence de 0 mana, și poate fi folosita pe orice minion. Și nu sunt aberații, comunitatea asta spune. Ai fost puțin cam dur în a-ți exprima părerea…

      1. Tu ce ai alege: silence de 0 sau cel de 2 cu draw a card? Dar…expansionul nu e bun pentru priest, însă nici pentru OP shaman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button