TECH

Revo One RL85

Acer a fost recompensat cu cinci premii pentru design de produs în cadrul Red Dot Award 2015. Lista de produse premiate include sistemul desktop Revo One RL85 și patru notebook-uri produse de companie.

Sistemul desktop Revo One RL85 este un PC de mici dimensiuni, destinat utilizării casnice. Cu un design simplu şi elegant, acest sistem se poate transforma in centrul de divertisment al casei, oferind suport pentru un spaţiu de stocare de până la 6TB, pentru două ecrane cu rezoluţii 4K şi pentru un sistem de sunet 7.1.

Datorită formei sale, Revo One poate fi amplasat în orice colţ al casei, fără să ocupe mult spaţiu. Poate fi PC, poate sta într-un colț și va poate servi ca player media sau pot fi utilizat pentru stocare. Are doar 15,5 centimetri înălțime.

Desktopul poate fi controlat de la distanta prin aplicatia numita Acer Revo Suite, care permite utilizatorilor să vizioneze filme, fotografii sau alte fișiere multimedia stocate în PC. Daca e conectat la un TV, atunci cu siguranta Revo One se transforma intr-un centru multimedia. O alta aplicație, Acer Smart Control, permite fișierelor multimedia să fie transmise de pe telefon la PC și apoi la un televizor conectat.

 

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Slab articol, nu ati spus ce era mai important: specificatiile

    1. specificatiile se gasesc peste tot, nu e important sa dam copy paste.

Back to top button