Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Review Utok i1000 – 10 inch la pret decent

/
/
/

Utok i1000 este o tableta Android care vine echipata cu un procesor Intel Atom. Aceasta tableta este una de buget dar care se descurca foarte bine, si in plus are un ecran cu o diagonala de 10 inch. La pachet mai primit in plus o tastatura cu husa si un stylus. Ca si design, tableta ofera o carcasa din aluminiu, iar acest aspect confera o senzatie de dispozitiv premium dar ajuta si la disiparea caldurii emanate de componente. Vazuta din din fata, tableta are margini groase pe langa ecran; desi pe unii poate sa ii deranjeze cand urmaresc continutul, acele margini sunt utile atunci cand tineti tableta in mana. In partea frontala se mai gaseste si o camera de 0.3MP, de care mai bine se lipseau, la fel si camera de pe spate de 2MP care nu exceleaza.

Pe marginea dreapta avem butoanele de volum si power, cititorul de carduri si microfonul. In partea de sus se regaseste mufa pentru casti si mufa microUSB. Utok i1000 are o greutate de 590 de grame iar grosimea este de 8.8mm, asadar se incadreaza in limite acceptabile. Ecranul de 10 inch ofera o rezolutie de 1280 x 800 pixeli, unghiuri largi de vizualizare si culori decente, acestea datorandu-se panoului de tip IPS.

Interfata se misca foarte fluid, si nu am intampinat probleme la momentul utilizarii, memoria RAM avand o capacitate de 1GB, asadar este rezonabila pentru multitasking.

Sistemul de operare este Android 4.2, asadar este cam vechi, dar se tine inca pe picioare. Jocurile functioneaza bine, dar la unele mai pretentioase precum Asphalt 8 sau Real Racing 3 apar urme de lag ocazional. Ca si utilizare normala in browser, mail sau Youtube, Utok i1000 se descurca foarte bine, experienta de utilizare fiind buna gratie ecranului mare.

Bateria este destul de mare, avand o capacitate de 6000mAh, si poate oferi cel putin 6 ore de utilizare in browsing. Tastatura cu care vine la pachet nu este cea grozava, avand conexiune USB in loc de Bluetooth, asadar trebuie sa stati cu cablul atarnat pe margine cand doriti sa o folositi, Utok i1000 este o tableta ok la pretul de 550RON, tinand cont ca nu exista multe alternative de 10 inch care sa ofere un procesor mai bun.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar