PC

Review UE Boom 2 – O boxa bluetooth ce merge… pana si in apa!

UE Boom 2 este o boxa portabila cu conexiune bluetooth. Boxa este rezistenta la apa, aceasta fiind certificata IPX7, lucru intalnit din ce in ce mai des la boxele portabile care se respecta. Design-ul seamana cu cel al modelului precedent; forma este tubulara cu o grosime de 6.7cm si o inaltime de 18cm, iar greutatea este de 548 de grame. Suprafata boxei este din material textil cu margini de cauciuc. Sunetul oferit este imprastiat 360 de grade, adica boxa va oferi sunet indiferent ca va aflati in spatele ei sau in fata.

Pe partea din fata se afla butoanele de volum, in partea de sus este butonul pentru pornire si butonul pentru bluetooth, sub boxa este mufa micro USB pentru incarcare si o mufa auxiliara pentru input. Boxa este disponibila in mai multe culori: albastru, galben si verde; noi am primit in teste modelul albastru.

Certificarea IPX7 ne asigura ca boxa poate rezista sub apa la o adancime de maxim 1m timp de jumatate de ora. Pentru confirmare am tinut boxa in apa, iar aceasta nu a patit nimic, dar va recomandam daca o luati la mare sau la piscina sa apasati bine pe capacele de la mufe.

Calitatea sunetului este oferita de doua difuzoare active de 1.75 inch care sunt asistate de doua radiatoare pasive de 3 inch. Sunetul este multumitor pentru o boxa portabila, aceasta reuseste cu usurinta sa umple o camera de 15mp. Basul este si el prezent si nu in exces, asadar nu avem parte de acel sunet ca din butoi. Mediile si inaltele sunt si ele prezente din plin.

Aplicatia UE Boom este disponibila atat pe Android, cat si pe iOS. Aplicatia este binevenita si ofera o multime de facilitati, una dintre ele fiind egalizatorul care va permite sa setati manual sunetul, dupa preferinte. Am dat volumul pana la 100%, iar distorsiunile nu se fac simtite prea tare, aceasta fiind o problema la prima generatie UE Boom.

Bateria este una fixa, care ofera o autonomie de 15 ore, la volum moderat, dar pe noi ne-a tinut in jur de 9 ore cu volum la 70%. Boxa este cu siguranta una excelenta pentru calatorii, gratie greutatii reduse si o recomandam cu incredere.

Related Articles

Back to top button
Close
Close