PC

Review SteelSeries Siberia 650

SteelSeries continua seria de casti Siberia cu o ofera in gama high end la un pret de aproximativ 800 LEI. Produsul este dedicat celor care se joaca, sunetul fiind calibrat pentru jocuri. Castile sunt compatibile cu PS4, PC, telefoane chiar si PS Vita.

SteelSeries Siberia 650 este o pereche de casti comfortabila, cupele fiind mari si moi, lucru care ne permita sa avem parte de sesiuni lungi de gaming. Banda metalica curbata si banda din material, ajuta la mentinerea castilor pe cap si ajustarea lor foarte rapid. La pachet Siberia 650 vine cu o placa de sunet pe USB si o serie de cabluri care ne ajuta sa le conectam la un calculator, o consola sau un dispozitiv mobil. Ca si restul produselor SteelSeries, softul Engine 3 este necesar pentru a putea controla total castile.

Softul ne ofera acces la functii precum egalizator sau Surround 7.1, si posibilitatea de a controla efectele de lumina si coloarea lor. Castile integreaza un sistem de iluminare cu led-uri care au 16.8 milioane de culori. Egalizatorul dispune de o serie de preset-uri speciale pentru muzica si jocuri. Sunetul este bun, dar putea fi ceva mai detaliat, acesta fiind putin infundat cand ascultam muzica. Castile nu duc lipsa de bas, acesta fiind in unele situatii prea accentuat, dar depinde de gusturile fiecaruia. Cupele izoleaza bine sunetul care ne inconjoara, dar aceasta izolare aduce de la sine lipsa unui sound stage extins.

Desi Siberia 650 nu sunt chiar mici, dupa cateva ore de utilizare nu am simtit discomfort. Acestea se ajusteaza perfect pe cap si urechi. Microfonul este retractiabil si ajustabil in orice directie. Controalele pentru volum si mute se regasesc pe fiecare casca sub forma unei rotite bine integrate in designul castiilor. Calitatea microfonului este buna, iar functiile de noise cancelation si echo cancelation isi fac bine treaba, singura problema descoperita, a fost lipsa sunetului din casti cand folosim side tone, desi era dat la maxim, nu imi auzeam vocea in casti, iar de multe ori aveam tendinta sa vorbesc foarte tare, cel mai probabil problema este de partea software, iar in viitor va fi rezolvata cu un update de firmware.

La pretul de aproximativ 800 LEI, avem parte de o pereche de casti rezistenta si compatibila cu o multime de dispozitive. Le multumim pe aceasta cala celor de la PC-Coolers care ne-au pus la dispozitie acest sample pentru testare.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

8 comentarii

  1. ”La pretul de aproximativ 800 LEI, avem parte de o pereche de casti rezistenta si compatibila cu o multime de dispozitive.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button