PC

Review SteelSeries Apex 350

SteelSeries Apex 350 este o tastatura de gaming care va atrage cu siguranta atentia la orice lan party!

Tastatura este foaaaaarte mare, din cauza tastelor macro si a palm rest-ului integrat. Tastele macro se regasesc pe ambele parti ale tastaturii, si sunt in in numar de 22. Dimensiunile butoanelor sunt si ele considerabile, tasta space fiind practic dubla ca marime, iar cei de la SteelSeries se lauda ca acest layout general, cu taste plate si mari, creste viteza de reactie si ofera acces rapid atunci cand scrieti.

Tastatura este pe baza de membrana, dar poate ca, pe viitor, vom vedea si o varianta cu taste mecanice. La inceput m-am acomodat ceva mai greu cu tastatura din cauza tastelor macro puse inaintea tastelor de la num pad.

Dupa ce conectati tastatura la PC, aveti nevoie de softul SteelSeries Engine, de unde puteti modifica culorile si functionalitatea tastelor macro. De asemenea softul permite inclusiv schimbarea functiilor tastelor normale. In partea din spate se regasesc doua porturi USB 2.0. Acestea pot fi folosite pentru a conecta un maus si o pereche de casti sau orice altceva ce utilizeaza o interfata USB.

In pachet mai avem doua seturi de picioare din cauciuc cu care se poate ajusta unghiul de inclinare, setul mic avand o inclinare la 7 grade iar cel mare la 10 grade.

Conexiunea USB este realizata pe 1000Hz, asadar avem un timp de raspuns de 1ms. Iluminarea este de tip RGB cu 16.8 milioane, si este impartita in 5 zone. Interesante sunt cele doua sageti in plus pe langa cele normale; acestea de fapt combina tastele sus/stanga si sus/dreapta. Apex 350 anti-ghosting pentru 20 de taste, 1, 2, 3, 4, 5, Q, W, E, R, A, S, D, F, Left-Ctrl, Left Shift, Space si tastele sageti, acestea fiind cele mai utilizate in jocuri.

Am folosit tastatura aproape 3 saptamani, iar ca timp de acomodarea mi-a luat in jur de 2 zile. In magazine, aceasta se gaseste la un pret de aproximativ 480 LEI la PC-Coolers.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button