PC

Prezentare router TP-Link Archer C9 si adaptor WiFi Archer T9E

Routerul este un accesoriu nelipsit din casele noastre, din acest motiv interesul este mare asupra acestei categorii de echipamente, fara de care nu am beneficia de internet wireless pe nenumaratele dispozitive din casa. TP-Link este un producator cunoscut in aceasta arie, produsele lor remarcandu-se prin calitate si stil.

In teste am primit un pachet interesant cu ajutorul caruia puteti renunta la conexiunea pe cablu dintre router si calculatorul personal. Din acest pachet face parte un router TP-Link Archer C9 si o placa de retea WiFi Archer T9E. Archer C9 este un router de top care suporta standarul 802.11ac.

In ce priveste router-ul TP-Link Archer C9, designul este unul atractiv la fel ca si performantele oferite.

Archer C9

Pe partea superioasa se regasesc trei antene detasabile ce pot fi inlocuite cu unele mai puternice in caz de nevoie. In partea frontala se regasesc LED-urile de activitate pentru WiFi, LAN, functia WPS, conexiunea WAN si activitatea portului USB. In pachet gasim un mini-CD cu manualul de utilizare si un soft numit Easy Setup Assistant, care va permite configurarea routerului in cel mai simplu mod cu putinta.

Pe partea de conectivitate avem patru porturi LAN Gigabit, un port USB 2.0, unul 3.0, un buton pentru pornit/oprit si unul pentru WiFi. Porturile USB pot fi folosite pentru conectarea unui dispozitiv de stocare la care aveti acces prin FTP, DLNA sau SMB si evident print server. Partea WiFi asigura o conexiune stabila atat pe frecventa de 2.4GHz cat si pe 5GHz, routerul oferind un total de 1900Mb/s.

TP-Link Archer T9E este o placa de retea WiFi extrem de performanta. Placa dispune de o conexiune WiFi dual band la o viteza maxima de 1900Mb/s, asadar este perfecta pentru imperecherea cu routerul Archer C9.

Archer T9E

La exterior se regasesc trei antene detasabile, ce pot fi inlocuite in orice moment cu unele mai puternice. Placa este compatibila cu tehnologia beamforming, care ajuta la obtinerea celui mai bun semnal WiFi. Conexiunea cu calculatorul este realizata prin portul PCI-Express. La suprafata placa are un radiator ce ajuta la disiparea caldurii. Asadar pachetul TP-Link Archer C9 si T9E fac o echipa foarte buna daca doriti sa renuntati la cablurile de internet.

 

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close