MORE

Review Philips Hue GO: Fiat lux!

Review Philips Hue GO: Fiat lux!

Philips Hue GO este o lampa fără fir cu toate caracteristicile de conectivitate inteligente ale sistemului Philips Hue. Puteti alege o lumină albă caldă sau energizanta sau unul dintre cele cinci efecte: Cozy Candle, Sunday Coffee, Meditation, Enchanted Forest si Night Adventure. Fiecare efect ofera lumina potrivita pentru o cină romantică, o baie relaxanta sau un moment Zen. Daca lampa este integrata sistemului Philips, ai la dispozitie nu doar 7, ci vreo 16 milioane de tonuri de culoare.

Am testat-o cateva zile la rand si este la fel de usor de utilizat ca intreaga linie Hue. Este o lampa alba, din plastic transparent care face ca nuantele si culorile sa nu-si piarda din intensitate atat pe lateral, cat si pe cadranul principal.

Citeste mai mult pe www.electrozona.ro

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button