PC

Review Netgear EX6200 AC1200 Range Extender

Pe piata apar din ce in ce mai multe adaptoare pentru a extinde acoperirea retelelor wireless. Unele urmaresc designul unui router, cu porturi LAN – altele sunt compacte, care se monteaza pe perete, iar altele sunt sub forma de priza.

Netgear EX6200 AC1200 Range Extender urmeaza acest trend al pietei. Ca design, EX6200 nu este cel mai compact de pe piata, dar ofera un hardware puternic si o conectivitate extinsa, acesta fiind unul dintre cele mai puternice dispozitive pentru extinderea razei de acoperire a retelei Wi-Fi de pe piata. Acesta integreaza un port USB 3.0 la care puteti conecta o stocare sau o imprimanta, plus cinci porturi LAN Gigabit.

Designul permite asezarea extenderului atat pe orizontala cat si pe verticala, tematica de culoare este de rosu cu negru, iar liniile ne duc cu gandul catre un produs futurist.

Review Netgear EX6200 AC1200 Range Extender 05

Pretul de 500LEI, desi pentru unii cumparatori neavizati poate parea mare, in realitate este unul foarte bun, tinand cont ca in interiorul lui EX6200 regasim un procesor dual core de 800MHz si un amplificator de semnal de 700mW, de aproape 5 ori mai puternic decat capacitatea uzuala de emisie a unui router, si neglijabil in cost in comparatie cu orice router mai pretentios.

Review Netgear EX6200 AC1200 Range Extender 04

EX6200 nu este doar un extender wireless, acesta avand si rorul unui bridge pentru cele cinci porturi gigabit. Configurarea acestuia se face foarte rapid si usor, trebuind doar sa va logati la adresa notata pe eticheta de pe router, iar din interfata va conectati la routerul existent, si cam atat.

Review Netgear EX6200 AC1200 Range Extender 02

La extender va puteti conecta extrem de rapid folosind butonul WPS. EX6200 functioneaza pe frecventa de 2.4GHz si 5GHz, asadar este dual band. Extenderul a functionat excelent pe perioada testarii, am reusit sa ajungem la o distanta de aproximativ 130 metrii, semnalul fiind unul foarte bun.

 

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button