PC

Netgear Arlo – Cel mai prietenos sistem de supraveghere!

Securitatea este un subiect sensibil pentru oricine, dar camerele de securitate nu sunt intotdeauna usor de montat sau mai ales ieftine. Iata ca Netgear ne pune totusi la dispozitie un sistem de securitate numit Arlo.

Netgear Arlo este compus dintr-o unitate receiver wireless si doua camere complet wireless. Da, camerele functioneaza complet fara cabluri, acestea fiind alimentate de patru bateri de tip CR123A. Punerea in functiune a lui Netgear Arlo este extem de simpla, si dureaza maxim 10 minute.

Odata asezate suporturile in perete, este foarte usor sa scoateti camera din suport, deoarece acesta este magnetic. Inlocuirea bateriilor se realizeaza odata la 4 sau 6 luni, in functie de setarile alese. Setarea pentru fiecare camera in parte se poate realiza fie de pe telefon fie din browser. Din telefon sau din browser aveti optiunea de a vedea si un feed live al camerelor. Camerele nu inregisteaza tot timpul, aceastea avand senzori de miscare, si capteaza cate 10 secunde, fisierele se salveaza in cloud, asadar nu trebuie sa va faceti griji. Camerele filmeaza la o rezolutie de 1280×720 pixeli, cu un unghi de vizualizare de 110 de grade.

Nu trebuie sa va faceti griji pe timp de noapte, deoarece camerele sunt echipat cu senzori infrarosu care au o raza de actiune de 7.6 metrii, asadar spatiul poate fi complet intunecat. Receiverul dispune de doua porturi USB 2.0 la care puteti conecta un stick sau un HDD extern pentru stocare. Sistemul cloud are un mod gratuit care salveaza datele pe ultimile sapte zile, si la care puti conecta pana la cinci camere. Daca doriti puteti face un upgrade, iar pentru 11 Euro pe luna beneficiati de 20GB de stocare si salvarea datelor timp de 14 zile plus posibilitatea de a conecta pana la 16 camere. Per total suntem foarte incantati de Netgear Arlo, care este prietenos cu bugetul si usurinta de utilizare.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button