TECH

Review Netgear Arlo GO – sistem de supraveghere foarte eficient și ușor de folosit

Suntem mari fani a camerelor Arlo de la Netger și încă de la apariție utilizăm un astfel de sistem de supraveghere. Astăzi, vom testa sistemul Arlo GO care combină o mulțime de funcții într-o carcasă compactă.

Spre deosebire de Arlo sau Arlo Pro 2, modelul GO vine cu conectivitate 4G LTE, astfel că acesta nu mai necesită o conexiune WiFi sau o bază staționară. Arlo GO poate fi utilizat oriunde atât timp cât în zona respectivă există semnal GSM. Puteți folosi sistemul pentru a supraveghea locuința sau spațiile comerciale, atât în interior, cât și în exterior. La un preț de aproximativ 2200LEI, acesta poate părea sump, dar în comparație cu alte sisteme de supraveghere, prețul este unul foarte bun, mai ales dacă ne uităm la funcțiile pe care le integrează.

Arlo GO este practic un Arlo Pro cu conexiune 4G, dar acesta are rezoluția video 720p în loc de Full HD. Chir și așa, această rezoluție este suficient de mare. Deși nu are o bază fizică, cei de la Netgear au reușit să integreze în GO și un slot pentru card micro SD, așa că veți dispune și de un backup fizic local a imaginilor capturate. Controlul și setarea camerei este unul extrem de simplu – tot ce trebuie să faceți este să descărcați aplicația Arlo pe telefon, după care să apăsați butonul din partea superioară pentru o secundă, apoi să scanați codul QR de pe ecranul telefonului, după care camera este gata de acțiune. Camera este rezistentă la intemperii, așadar o puteți pune oriunde în spațiul exterior, chiar dacă plouă sau ninge, este cald sau frig.

Noi mai avem două camere Arlo adăugate în contul Basic, acesta suportând până la 5 camere și istoric pe 7 zile – suficient pentru a evita orice neplăcere. Evident, Arlo GO dispune atât de night vision, cât și de senzori de mișcare.  Bateria are o autonomie de la 3 până la 6 luni, în funcție de cât de des utilizați camera sau de evenimentele întâmpinate. Autonomia poate fi extinsă oricum cu ajutorul unui panou solar care se poate achiziționa opțional.

Per total ne place acest sistem care este ușor de utilizat și de pus în funcțiune.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button