GamingReviewsRSS PaginaDeMedia

Review Mouse de gaming XPG INFAREX M20

XPG este un brand nou care are in portofolui produse pentru gaming, iar recent acestia au lansat un mouse numit Infarex M20. Pentru un gamer, mouse-ul este ca o extensie a sa, fara de care nu ar putea juca cum trebuie, motiv pentru care acest periferic trebuie luat in serios daca doriti sa nu dati gres.

Infarex M20 am putea spune ca este un mouse corect in ceea ce priveste presul si performantele oferite, in momentul scrierii acestui review, pe site-ul oficial acesta are un pret de 25$, fiind redus de la 50$, asadar costa in jur de 100 LEI. La prima vedere acesta dispune de un ambalaj simplu, care ne prezinta sumar performantele produsului, iar in interior regasim evident mouse-ul alaturi de un manaul de utilizare. M20 este realizat dintr-un plastic dur, de culoare neagra, care nu retine foarte multe amprente. Acesta masoara 132 x 69 x 43.5mm si cantareste 160g. Da, poate ca pare putin cam greu, adica cu mult peste cele 90g cat au majoritatea „soarecilor” de gaming, insa eu personal prefer un mouse mai greu pentru precizie. Dar evident totul depinde de stilul de joc si tipul jocului pe care il preferati.

Mouse-ul are un cablu cu o lungime de 1.80m, iar pentru a fi mai rezistent acesta a fost acoperit cu un material textil impletit. Asadar sunt mai putine sanse ca acesta sa se incurce la transport. tot tpentru transport, acesta are o brida cu care il putem strange. Dinemsiunea acestuia este mijlocie, cel putin pentru mana mea se potriveste asa cum trebuie, mai ales daca aveti un grip de tip Palm. In partea superiaora sub rotita de scroll avem un buton cu care putem scimba rapid DPI-ul, avand la dispozitie cinci presetari:  400/800/1600/3200/5000.

Personal am folosit un DPI de 800 cu poll rate la 1000Hz, acesta miscandu-se foarte bine, senzorul fiind optic si nu laser. Pe partea stanga regasim evident doua butoane pentru back si forward, iar sub mouse avem trei picioare din teflon si un buton cu care putem controla lumina RGB alaturi de un altu buton cu care se poate schimba poll rate-ul. Acesta poate fi setat la 250/500 sau 1000Hz. Butoanele pentru click sunt realizate de catre Omron si sunt certificate pnetru a rezista la 20 de milioane de apasari.

Mouse-ul s-a comportat excelent in utilizarea de zi cu zi dar si in jocuri precum CS:GO sau Overwatch. Per total il recomandam celor care sunt incepatori in gaming, sau pentru cei care joaca ocazional.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button