Telefoane

Moto G5 REVIEW – Probabil cel mai bun telefon midrange!

Motorola este probabil compania care a trecut prin cele mai multe schimbari in ultimul timp. Aceasta a fost cumparata de catre Google apoi de catre Lenovo. Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de către Lenovo Group Holdings în 2015. Motorola Mobility este o subsidiară deținută integral de către Lenovo și este responsabilă de realizarea și producția tuturor dispozitivelor mobile cu marca Moto.

 

Moto G5 este succesorul lui G4, acesta fiind cel mai nou midrange al companiei. Telefonul va fi disponibil la un pret asemanator cu versiunea anterioara, adica in jurul sumei de 1000LEI. G5 are un design schimbat aproape in totalitate fata de G4, acesta imprumutand elemente de la seria Z. Telefonul impresioneaza la prima vedere prin perfeormanta oferita la pretul cerut, dar si prin designul simplu si elengant de culoare Gold. Ca si design acesta are margini curbate cu un spate simplu care se poate detasa pentru a avea acces la bateria de 2800mAh, care de asemenea se poate inlocui oricand doriti.

Partea frontala a lui Moto G5 este la fel de simpla, aceasta avand vizibile doar spatiul pentru difuzor, camera si microfon, dar desi mai exista loc in partea de jos, compania a optat pentru butoane software in locul celor capacitive. Sub ecran regasim si un cititor de amprente. Ecranul de 5 inch este protejat de o sticla rezistenta la zgarieturi, asadar nu sunteti obligati sa mai aplicati o folie pentru protectie. Rezolutia ecranului este full HD, iar calitatea lui nu dezamageste datorita panoului de tip IPS care are unghiuri largi de vizualizare si culori excenete. De procesare se ocupa un Snapdragon 430 octa core, care desi ca numar este sub cel de pe Moto G4, acesta beneficieaza de un procesor video mai bun.

Memoria RAM a lui Moto G5 are o capacitate de 2GB sau 3GB, iar pentru stocare sunt disponibile variante cu 16GB sau 32GB, ambele avand si slot pentru card. Camera principala are o rezolutie de 13MP cu o deschidere mare, care ajuta in conditii de lumina slaba. Aceasta beneficieaza de un sistem de focalizare automata folosind un senzor laser. Sistemul de operare, este iarasi un punct care ne-a impresionat. Telefonul vine din fabrica cu Android 7, ce este optimizat extrem de bine, el fiind practic Android Stock.Interfata nu este modificata, iar ca si programe preinstalate, nu avem decat cele oferite de catre Google.

Acest exemplu ar trebui urmat si de restul producatoriilor, care vand telefoane cu interfete modificare care ingreuneaza utilizarea telefonului. Desi bateria are o capacitate cu 200mAh mai putin in comparatie cu Moto G4, aceasta este suficienta pentru a ne oferi o zi de utilizare. Per total suntem incantati de noua linie de design a companiei, care incearca sa aduca aspestul de pe telefoanel high end la pret de buget.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button