MORE

Review MiVia Essential 350 – brățară de fitness cu senzor EKG

Review MiVia Essential 350 – brățară de fitness cu senzor EKG

MiVia Essential 350 este un smartband care poate fi achizitionat la un pret de aproximativ 449 LEI, o suma … numai buna pentru un ceas inteligent. Dar producatorii spun ca este prima brățară din lume pentru monitorizarea activității cu senzor EKG pentru citirea pulsului și tehnologie NASA EMD încorporată.

Designul bratarii este simplu, negru cu o insertie metalica. Ecranul din partea frontala utilizeaza un panou cu rezolutie mica si luminozitate fixa. Desi luminozitatea este mica la prima vedere, ecranul nu are probleme de afisare a continutului, aceasta putand fi citit si in lumina puternica, precum cea de la soare.

Citeste mai mult pe www.electrozona.ro

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button