Telefoane

Lenovo Phab – Telefon + Tableta = Versatilitate

Piata tabletelor cu Android a ajuns atat de diversa incat ofera un model pentru orice exigenta sau moft. De la tablete cu stand integrat, pana la tablete care seamana mai mult cu un laptop, gasim fel si fel de variatii ale acestui concept.  Iar Lenovo Phab este un astfel de concept, pe care, noi aici la Zon@ il vedem ca pe un phablet extrem de versatil.

Lenovo Phab PB1-750M 2

Avand in vedere ca discutam despre un dispozitiv cu un ecran IPS de 6.98 de inchi, care „dubleaza” si ca telefon, segmentul de public caruia i se adreseaza Lenovo Phab, nu este atat de mic pe cat si-ar imagina un critic. Phab, in ciuda unor mici neajunsuri, precum faptul ca are doar un singur giga de RAM, poseda un procesor destul de puternic, in patru nuclee, produs de Qualcomm si propune o stocare standard de 16 Giga de memorie destinata stocarii.

O sa trecem in revista pe scurt ceea ce nu ne-a placut la aceasta tableta, precum rezolutia ecranului de 1280 cu 720 si faptul ca are doar un singur Giga de RAM, dar, daca indepartam aceste doua minusuri, descoperim o tableta atent realizata, cu un design reusit.

Sigur, Lenovo nu s-au apucat sa reinventeze roata, dar in principiu avem de-a face cu o tableta pentru acasa… Cel putin asa o vedem noi. Este genul de tableta pe care o cumperi si pentru a controla becurile inteligente, televizorul, boxele si alte dispozitive inteligene pe care le mai ai prin casa. Dar, poate sa fie in acelasi timp si un telefon inteligent, in care bagi cartela… si este gata de utilizare. Asadar intrebuintarile pentru Lenovo Phab sunt multiple.

Un design elegant, ecran HD, dual SIM, 4G, 18 ore de functionare continua gratie bateriei de „doar” 4250 mAh si optimizare pentru utilizarea cu o singura mana, tableta fiind surprinzator de ingusta, degetul mare putand sa faca swipe de la stanga la dreapta cu usurinta.

Lenovo Phab este tableta, telefon si de ce nu asistent la birou, afisandu-si ostentativ versatilitatea. Intra pe piata cu un pret de doar 850 de lei si ofera aproape toate beneficiile unui telefon, mai putin marimea. Phab este un dispozitiv cu adevarat casual la o petrecere in care toata lumea a venit imbracata in haine de parada… si este atat de diferita si versatila incat si-ar putea gasi un loc pe piata tabletelor pentru scoala, acasa, la munca sau pentru ce iti trazneste tie in ziua respectiva 🙂

Lenovo Phab PB1-750M 3

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button