Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Review Lenovo IdeaCentre C460 – Un All in One ergonomic si suficient de performant

/
/
/
img

In trecut v-am prezentat Lenovo IdeaCentre C260, un PC AIO de buget care nu „rupe” la performanta, dar are un pret bun. Acum insa il avem in teste pe fratele lui mai mare, Lenovo IdeaCentre C460,  care este ideal pentru toata familia si poate rula si ceva mai multe jocuri decat fratele mai mic. Lenovo IdeaCentre C460 are un design stilat, care se poate integra perfect in orice incapere. Are o carcasa neagra cu un suport argintiu foarte rezistent si nu ocupa o suprafata mare pe birou. In partea frontala se afla doua difuzoare stereo si butoane pentru control, iar in partea de sus a ecranului avem o camera web . In partea dreapta gasim butonul pentru power, iar in spate patru porturi USB 2.0, o mufa LAN, mufa pentru incarcare, un HDMI si unitatea optica. In partea stanga mai avem doua USB 3.0, o mufa pentru casti, una pentru microfon si un card reader 6 in 1.

Ecranul are o diagonala de 21.5 inch si rezolutie Full HD, culori bune si ofera un spatiu de lucru mare, dar din pacate acesta nu este si touch. Procesorul lui Lenovo IdeaCentre C460 este un quad core Intel Core i5 4460T la o frecventa de 1.9GHz, dar care poate ajunge la 2.7GHz in boost, asadar acesta este destul de performant pentru a face fata oricarei sarcini, in plus are o memorie cache de 6MB si este fabricat pe 22nm.

Memoria RAM din sistem are o capacitate de 4GB, suficient spunem noi pentru orice activitate „normala”,care nu include utilizarea Google Chrome… glumeam 🙂 Chrome merge bine si pe acest sistem dar speram sa se rezolve mai curand problema cu consumul de RAM. Pentru stocare avem la dispozitie un HDD de 1TB la 7200RPM, dar noi am inlocui acest HDD cu un SSHD pentru a spori si mai mult performanta si mai ales timpul de reactie al sistemului.

De partea video nu se ocupa doar placa integrata in procesor, care este un Intel HD 4600, ci avem la dispozitie un nVidia GeForce 800M care are o memorie dedicata de 2GB vRAM. Placa video, desi este una de laptop, se desurca bine, mult mai bine decat Intel HD. Lenovo IdeaCentre C460 este un sistem mai mult decat decent, asadar alegerea poate fi una desteapta pentru cine cauta comfort si ergonomie, dar mare atentie, PC-ul nu vine cu sistem de operare preinstalat.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar