PC

Review JBL Pulse 2 – Pe langa sunet, si… lumina!

JBL Pulse 2 este o boxa portabila care se conecteaza la orice dispozitiv cu bluetooth sau pe cablu folosind intrarea auxiliara. La prima vedere boxa pare fratele mai mic a lui JBL Xtreme, dar, spre deosebire de acesta, Pulse 2 vine cu ceva interesant in plus, partea frontala are incorporate 100 de LED-uri colorate, care reproduc diverse efecte.

Ca si putere, JBL Pulse 2 are 16Watt cu o saturatie de 80dB. In lateral se regasesc doua difuzoare pasive care intensifica basul. Difuzoarele reproduc sunetul de la 85Hz pana la 20Khz. Pentru a va putea conecta wireless, este nevoie ca dispozitivul sa fie echipat cu Bluetooth 4.0. Odata conectata, boxa poate fi plasata la maxim 10 metri in aer liber.

Ca si greutate, JBL Pulse 2 cantareste 775 de grame. In interior JBL Pulse 2 are o baterie cu o capacitate de 6000mAh, care ofera o autonomie de 10 ore. Pe partea din spate a boxei se regasesc controalele generale precum volum, JBL Connect, butonul de play si pauza, un buton cu care puteti schimba animatiile, butonul de power si o camera JB Prism cu care puteti schimba tematica de culoare in functie de fundal, iar in partea de jos se afla mufa pentru incarcare si intrarea auxiliara.

Sunetul este foarte bun pentru muzica electonica, merge ascultat si muzica clasica, rock sau metal, dar era preferabil sa aveam un egalizator cu care sa reducem putin basul. Per total, boxa este una haioasa si o idee foarte buna de… cadou!

Articole asemanatoare

Back to top button