PC

Review: IRIScan Anywhere 3 Wi-Fi – Cu scannerul… prin oras!

IRIScan Anywhere 3 Wi-Fi este un scanner portabil produs de IRIS. Acesta nu necesita alimentare separata pentru ca are o baterie integrata. Scanarea documentelor „din mers” este una destul de rapida, acesta putand sa „prelucreze” 12 pagini pe minut la 300 sau 600 dpi in format A4. Rezolutia maxima la care poate scana este de 1200 DPI.

Dispozitivul are integrat un modul wifi, dar, din pacate, aici lasa putin de dorit: odata ce aceasta optiune este pornita, nu mai puteti scana, sau cel putin la noi nu a mers, iar aplicatia pentru telefon este una plina de in app purchases, si nu puteti efectua o scanare direct din aplicatie. Aplicatia si wireless-ul sunt acolo doar pentru a transfera documentele scanate din cardul de memorie in telefon sau tableta. In partea frontala a scannerului exista un ecran mic, cu o diagonala de 1.44 inch, cu rezolutie destul de scazuta, astfel incat nu puteti vedea cu precizie ceea ce a fost scanat, imaginea fiind destul de pixelata. Ceea ce ne-a placut este faptul ca este capabil sa converteasca documentele scanate in format editabil si ca iti poate exporta de exemplu cartile de vizita scanate cu contactele digitizate catre aplicatii terte, gen Outlook, Excel etc.

Bateria integrata are 1200mAh, si, desi avea 3 linii initial, cand am porniti modulul wifi aceasta a scazut abrupt la o singura linie, si in scurt timp bateria s-a golit definitiv. Cei de la IRIS sustin ca bateria rezista pana la 100 de scanari in format A4. Documentele scanate poti fi exportate in JPEG sau PDF. Dupa utilizare am ajuns la concluzia ca acest scanner este bun pentru zona business, sau pentru cineva care scaneaza foarte multe documente la birou si nu are spatiu suficient pentru un scanner de dimensiuni obisnuite. Dar probabil cea mai potrivita utilizare pentru acest dispozitiv este pe teren, foarte comod pentru aceia care au des nevoie de scanner „la purtator”, pentru facturi, contracte etc, iar bateria incorporata elimina limitele impuse de nevoia de alimentare permanenta a unui scanner clasic. Oricum, IRIScan functioneaza si in timp ce este conectat la o sursa de energie, si poate fi asadar folosit si „on the go” cu bateria externa.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button