MOREPC

Review HP Deskjet Ink Advantage 5575

HP au reusit sa fabrice tot timpul imprimante performante la pret redus, imprimante care sa fie utile atat in mediul office cat si acasa. Modelul HP DeskJet Ink Advantage 5575 este o imprimanta all-in-one care ofera o calitate buna a printarii si preturi mici pentru consumabile.

La exterior aceasta este de culoare negru mat, iar in partea frontala se regaseste un ecran LCD de tip touch cu ajutorul caruia putem seta si controla imprimanta si scannerul.

Ca si restul multifunctionanelor, aceasta poate copia, scana si imprima. Pentru functia de copiere nu este necesar un calculator. Imprimanta beneficieaza pe langa conexiunea pe fir si de una WiFi Direct, la care va puteti conecta cu telefonul, tableta, aparatul foto sau orice alt dispozitiv cu WiFi. Odata conectati puteti printa o poza sau un document aflat pe acel dispozitiv.

Ecranul LCD monocrom ne ofera si informatii legate de starea cartuselor, sau a conexiunii la internet.

HP Deskjet Ink Advantage 5575 02

HP 5575 este o imprimanta usor de utilizat.  In partea de sus se regaseste scannerul care are si rol de copiator. Aceasta utilizeaza doua cartuse: unul multi-color si unul negru. Folosind doar culoarea neagra puteri printa pana la 600 de pagini sau pana la 300 de pagini daca folositi si color.

HP Deskjet Ink Advantage 5575 05

Imprimanta poate realiza 12 pagini pe minut de text negru sau 8 pagini pe minut colore la calitate Standard, in modul Draft aceasta fiind putin mai rapida. Pentru testarea calitatii am imprimat o poza de 18MP cu setarea High Quality, din pacate nu am reusit sa imprimam fara margini.

Calitatea este acceptabila, culorile sunt uniforme dar putin desaturate pentru anumite culori.

HP Deskjet Ink Advantage 5575 07

Am facut si o copie dupa poza imprimata, iar rezultatul nu a fost chiar asemanator, copia avand o calitate mai scazuta iar culorile o tenta de ruginiu. Oricum, pentru un pret de aproximativ 400LEI, HP Deskjet Ink Advantage 5575 isi face treaba cu brio, in comparatie cu alte imprimante care sunt mai scumpe.

 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button