TECH

Review Evolio iSmart 4K – action-cam-ul romanesc

Evolio iSmart 4K este cea mai noua camera de actiune din portofoliul companiei. Camera este gandita in special pentru cei care doresc o camera de actiune capabila sa filmeze 4k dar nu au un buget de peste 2000LEI.

Evolio iSmart 4K are un pret de 449LEI, ea fiind la oferta in momentul review-ului, iar in acesti bani ofera extrem de multe facilitati. Senzorul camerei are o rezolutie de 12MP, iar lentila un unghi de vizualizare de 170 de grade.

Evolio iSmart 4K 1

Camera poate filma la rezolutie 1080p la 30 de cadre pe secunda sau 60 de cadre pe secunda, filmarea fiind inregistrata in fisiere .MOV cu compresie H.264. Filmarea 4K se poate realiza la 15 cadre pe secunda sau 10 cadre pe secunda, iar filmarea la 2.7K se poate realiza cu 15 sau 24 de cadre pe secunda.

Camera are si un mod care permite fotografierea in rafala sau standard la 12MP. Clipurile si imaginile sunt salvate pe un  card microSD. Bateria camerei are o putere de 900mAh si poate asigura pana la 90 de minute de filmare continua. Bateria se poate incarca folosind portul micro-USB aflat pe camera, dar cine doreste o autonomie mai mare poate cumpara baterie extra.

Evolio iSmart 4K 2

In pachetul iSmart 4k se regaseste o carcasa rezistenta la apa, un incarcator USB, benzi adezive, prinderi pentru curea sau alte locuri unde doriti sa prindeti camera.

Pe camera se regasesc butoanele de navigare in partea dreapta; in partea fontala este un buton ce permite schimbarea modurilor de lucru si are rol de buton on/off, iar in partea de sus este butonul pentru Rec.

Modelul iSmart 4K dispune si de WiFi – daca aveti un dispozitiv cu Android sau iOS puteti descarca din AppStore sau Play Store aplicatia iSmart DV, iar din aceasta aplicatie puteti controla camera in mod wireless, de pe ecranul telefonului, unde este afisata de asemenea imaginea surprinsa de camera.

Evolio au echipat spatele camerei cu un ecran cu diagonala de 1.5 inch; acesta este foarte util, pentru ca va ajuta sa incadrati cat mai bine imaginea si sa navigati prin setarile camerei. In partea stanga a camerei se regaseste portul microUSB, slotul pentru card si o mufa HDMI.

Calitatea imaginii video este mai buna decat ne asteptam, la fel si a pozelor, iar la pretul de 449LEI (http://www.evolioshop.com/ro/camera-video-sport-ismart-4k-ultra-hd.html) aceasta este cea mai buna alegere.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button