Telefoane

Review Casti Skullcandy Hesh 2 Wireless

Skullcandy Hesh 2 Wireless este un headset wireless, o pereche de casti ieftine si bune care se conecteaza atat la dispozitivele mobile cat si la un PC folosind un dongle Bluetooth. Castile sunt de tip Over-head, fapt pentru care le-am si ales pentru testare, cele in ear fiind inconfortabile.

Alegerea unor perechi de casti wireless este dificila din multe puncte de vedere, plecand de la autonomia bateriei, pana la calitatea sunetului. Hesh 2 sunt echipate cu difuzoare mari care au un diametru de 50mm, asadar avem parte de un sunet de calitate, difuzoarele raspunzand la frecvente aflate in plaja de frecventa de la 20Hz pana la 20kHz.

Cupele sunt moi, iar banda ofera o presiune relativ mare asupra capului, dar nu deranjeaza, acestea fiind confortabile chiar si dupa 2 ore de ascultat muzica. Izolarea fonica este buna, sunetele fiind izolate atat la exterior cat si la interior, asadar nu veti fi deranjati de sunetul din camera, si nici nu veti deranja  in timp de ascultati muzica.

Butonul de power Skullcandy Hesh 2 Wireless

Pe casca dreapta se regasesc trei butoane de control, doua pentru volum, care au si rol pentru schimbarea melodiei daca tineti apasat timp de 3 secunde, si butonul de power, prin care puteti raspunde si la apeluri, pune pauza sau da play la melodia curenta.

In partea stanga avem un port jack, asadar putem conecta castile si pe cablu la PC sau telefon, pentru o fidelitate a sunetului mult imbunatatita.

Jack-ul de pe cupa stanga Skullcandy Hesh 2 Wireless

Tot pe casca stanga, in interior in partea superioara regasim mufa micro USB pentru incarcare. Este o pozitie nu tocmai fericita, deoarece nu veti putea asculta muzica in timp ce le incarcati. Banda de sustinere este rezistenta si flexibila in acelasi timp, in interior aceasta avand metal iar la exterior un strat gros de cauciuc.

Skullcandy Hesh 2 Wireless Review

Acum sa trecem la calitatea sunetului.

In modul wireless acestea se aud tare, bassul fiind prezent, insa inaltele putin reduse, dar este un lcuru bun deoarece frecventele inalte pot deranja. Am ascultat diverse genuri de muzica precum hip hop, trap, metal si clasica. In muzica de genul hip hop si trap, bass-ul este foarte bine reprodus si „adanc”. Am urmarit si un mic documentar de 30 de minute, iar vocile sunt reproduse foarte bine.

Am testat castile si pe cablu, unde putem spune ca am ramas si mai impresionati – parca erau alte casti, sunetul fiind mai bine echilibrat si mult mai tare. In concluzie aceste casti sunt foarte bune in raport pret/performanta si le recomandam cu incredere.

 

 

 

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Pingback: Review DROK Mini - Party slim de buzunar - Mihai Andrei BlogMihai Andrei Blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button