PC

Review Adata Lightning Card Reader

Adata Lightning Card Reader este un cititor de carduri mai special, facut special pentru dispozitivele Apple cu port Lighting.

Cititoarele de carduri, cu totii le cunoastem, stim ce fac si cu siguranta fiecare dintre noi are unul prin casa sau a folosit asa ceva. Desigur si Apple pune la dispozitie oficial un cititor de carduri SD cu conexiune Lighting, dar acesta are cateva minusuri in comparatie cu cel de la Adata.

Adata Lightning Card Reader suporta transferul de date in ambele sensuri, adica puteti copia fisiere din tableta pe card si invers, lucru care nu functioneaza cu cititorul de carduri de la Apple. Cititorul de la Adata are slot pentru cardurile SD dar si microSD, acesta suportand o capacitate maxima de 256GB. Cititorul este certificat de catre Apple, asadar nu avem parte e o chinezarie contrafacuta.

ADATA Lightning Card Reader

Cu ce ne incanta pe noi acest cititor?

Ei bine acum avem posibilitatea de a edita fisierele .MOV filmate cu camera noastra Sony A7S direct pe tableta, lucru imposibil de realizat cu cititorul de la Apple. Adata specifica fapul ca cititorul lor poate „vedea” inclusiv fisierele de tip RAW profesionale.

Pentru a putea folosi cititorul la capacitatea sa maxima a fost nevoie sa descarcam aplicatia oficiala numita Power Drive. Aplicatia este practic un manager de fisiere mai avansat decat cel pus la dispoiztie de iOS. Din aceasta aplicatie avem posibilitatea de a face Back up la datele de pe telefon sau tableta direct pe card si putem transfera fisierele prin WiFi folosind un browser de pe pc, exact ca AirDroid de pe Android.

Per total suntem foarte incantati de noua jucarie, iar acum avem posibilitatea de a edita scurte materiale direct pe tableta din cadrul evenimentelor importante, asadar va vom tine la curent cu tot ce se intampla nou – chiar mai repede decat pana acum.

 

 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button